Petr Němčanský: Příběh chrámu duše



130 stran
ilustrace: Mae Sara
rok vydání: 2022
ISBN 978-80-906951-5-3

V prodeji na DIVUTVORU nebo na webu autora

Výpravná cesta složená z osobních zkušeností autora se šamanským cestováním do neobyčejné skutečnosti. Hlavní hrdina putuje mezi různými úrovněmi vědomí, setkává se s různými bytostmi a postupně si zvědomuje svou „misi“, kterou pomáhá svou účastí dokončit.

Slovo autora:

Příběh vzešel ze záznamů šamanských cest, které jsem podnikal na popud Vyššího vědomí a mých duchovních průvodců v průběhu zimy 2021. Jejich syrový zápis jsem se pokusil převést do čitelné podoby, ale samotný průběh děje jsem nijak neupravoval. Považuji se tedy za spoluautora a zprostředkovatele konajícího vždy tak, jak bylo v dané chvíli nebo situaci v jeho možnostech a silách.

Za spoluautory tohoto díla považuji i duchovní bytosti z vyšší úrovně vědomí, které mě za účelem jeho sepsání a odevzdání do proudu života v hmotné realitě oslovily a stále mě vedou. Snad i moje duše mohla být přímo účastna děje v historickém nebo paralelním světě, na které příběh odkazuje, nebo mi bylo dovoleno ze současné pozice nahlédnout za oponu běžného vnímání do skutečností, které s mým světem a životem přímo souvisejí nebo se ho nějak dotýkají.